
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Baton liofilizowany z polskich jabłek bezglutenowy 9g Frupp


Symbol:
122346
2.79
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 9 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 0.02 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5900038003491 |
Zamówienie telefoniczne: 794262626
Pytanie związane z produktem? |
OPIS PRODUKTU
FRUPP to pyszna i wartościowa przekąska, będąca bogatym źródłem błonnika oraz antyoksydantów. FRUPP to pierwszy dostępny na rynku baton ze świeżych owoców. Jest produkowany z wykorzystaniem liofilizacji – techniki bardzo bezpiecznej dla wartości odżywczych zawartych w owocach i warzywach. Baton jest bezglutenowy, bez dodatku konserwantów, tłuszczu i soli. Idealna przekąska na każda porę dnia! Produkty Frupp oznaczone są symbolem przekreślonego kłosa, który nadawany jest przez Europejski System Licencyjny. Program ten jest prowadzony przez Europejskie Zrzeszenie Stowarzyszeń Osób z Celiakią. Wyroby posiadające ten symbol, nie zawierają więcej niż 20 ppm glutenu (0,02 %) co potwierdzają badania w akredytowanym laboratorium.
SKŁAD PRODUKTU
Jabłka (30%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.
SPOSÓB UŻYCIA
Produkt gotowy do spożycia.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci