-
Baton liofilizowany malinowy bezglutenowy 10 g FRUPP Celiko.
Symbol:
122345
2.99
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Cena przesyłki | 9 |
Dostępność | Duża dostępność 72 szt. |
Waga | 0.02 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5900038003057 |
Zamówienie telefoniczne: 794262626
Pytanie związane z produktem? |
FRUPP to pyszna i wartościowa przekąska, będąca bogatym źródłem błonnika oraz antyoksydantów. FRUPP to pierwszy dostępny na rynku baton ze świeżych owoców. Jest produkowany z wykorzystaniem liofilizacji - techniki bardzo bezpiecznej dla wartości odżywczych zawartych w owocach i warzywach. Baton jest bezglutenowy, bez dodatku konserwantów, tłuszczu i soli. Idealna przekąska na każda porę dnia! Produkty Frupp oznaczone są symbolem przekreślonego kłosa, który nadawany jest przez Europejski System Licencyjny. Program ten jest prowadzony przez Europejskie Zrzeszenie Stowarzyszeń Osób z Celiakią. Wyroby posiadające ten symbol, nie zawierają więcej niż 20 ppm glutenu (0,02 %) co potwierdzają badania w akredytowanym laboratorium.
Maliny (31%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.
Maliny (31%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci