
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Baton Frupp liofilizowany truskawkowy bezglutenowy 10 g Celiko.


Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Cena przesyłki | 9 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 0.02 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5900038003033 |
Zamówienie telefoniczne: 794262626
Pytanie związane z produktem? |
FRUPP to pyszna i wartościowa przekąska, będąca bogatym źródłem błonnika oraz antyoksydantów. FRUPP to pierwszy dostępny na rynku baton ze świeżych owoców. Jest produkowany z wykorzystaniem liofilizacji - techniki bardzo bezpiecznej dla wartości odżywczych zawartych w owocach i warzywach. Baton jest bezglutenowy, bez dodatku konserwantów, tłuszczu i soli. Idealna przekąska na każda porę dnia! Produkty Frupp oznaczone są symbolem przekreślonego kłosa, który nadawany jest przez Europejski System Licencyjny. Program ten jest prowadzony przez Europejskie Zrzeszenie Stowarzyszeń Osób z Celiakią. Wyroby posiadające ten symbol, nie zawierają więcej niż 20 ppm glutenu (0,02 %) co potwierdzają badania w akredytowanym laboratorium.
Truskawki (26%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.
- Producenci