-
Ciasto drożdżowe bezglutenowe 200 g Celiko.
3.69
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Cena przesyłki | 9 |
Dostępność | Duża dostępność 38 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 5900038001022 |
Zamówienie telefoniczne: 794262626
Pytanie związane z produktem? |
Celiko to polska firma zajmująca się produkcją certyfikowanych produktów bezglutenowych od 1982 roku. Ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych chleba i ciast dla diet eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii - już w 1984 roku. Koncentrat ciasta drożdżowego w proszku służy do przygotowywania słodkich ciast drożdżowych, babek, drożdżówkę, pączków i racuchów.
Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, substancja zagęszczająca: pektyny, drożdze suszone 1,5%, sól.
Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, substancja zagęszczająca: pektyny, drożdze suszone 1,5%, sól.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci