PROTEIN Pancakes
Doskonały koncentrat ciasta do przyrządzenia Pancakes - z wysoką zawartością białka!
27% BIAŁKA!
BEZ DODATKU CUKRU
ŁATWE W PRZYGOTOWANIU
SMAK WANILIOWY
Z 1 opakowania mieszanki otrzymasz około 12 SZTUK pancakes o średnicy 8-9 cm.
Produkt bezglutenowy (PL-064-121)
* 27 % białka w 100 g produktu (proszku)
Sposób przygotowania:
- Koncentrat ciasta wsyp do miski. Dodaj jajko, mleko i olej.
- Dokładnie wymieszaj łyżką lub trzepaczką (ciasto będzie miało gęstą konsystencję).
- Nakładaj ciasto łyżką na rozgrzaną patelnię.
- Smaż na średniej mocy /ogniu palnika - do zarumienienia z obu stron.
- Przed smażeniem każdego kolejnego naleśnika wymieszaj ciasto i w razie potrzeby natłuść patelnię.
- Podawaj z ulubionymi dodatkami.
Nie należy spożywać surowego ciasta przed usmażeniem.
Koncentrat ciasta w proszku do przyrządzenia Pancakes z wysoką zawartością białka. Zawiera substancję słodzącą. Produkt bezglutenowy.
Skład: mąka ryżowa, koncentrat białek mlecznych w proszku (34 %), skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu; aromat, substancja słodząca: sukraloza.
Może zawierać: soję i jej pochodne.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.