![naturalnosci.pl](/upload/naturalnosci/logos//Naturalnosci-logotyp-lamane-z-dopiskiem2x.png)
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Budyń o smaku jagodowym bezglutenowy 40 g Celiko
![Budyń o smaku jagodowym bezglutenowy 40 g Celiko Budyń o smaku jagodowym bezglutenowy 40 g Celiko](/images/naturalnosci/17000-18000/Budyn-o-smaku-malinowym-bezglutenowy-40-g-Celiko_%5B17199%5D_480.jpg)
![Budyń o smaku jagodowym bezglutenowy 40 g Celiko Budyń o smaku jagodowym bezglutenowy 40 g Celiko](/images/naturalnosci/17000-18000/Budyn-o-smaku-malinowym-bezglutenowy-40-g-Celiko_%5B17199%5D_480.jpg)
0.91
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Cena przesyłki | 9 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 0.04 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5900038001954 |
Zamówienie telefoniczne: 794262626
Pytanie związane z produktem? |
Data ważności: 03/2023
Bezglutenowy budyń o smaku jagodoywm Celiko to popularny i pyszny deser. Wytwarzany w oparciu o tradycyjne składniki według sprawdzonej receptury. Budyń Celiko jest produkowany przy użyciu starannie dobieranych surowców, w oparciu o reżim bezglutenowy. Aby urozmaicić budyń można udekorować go owocami, dżemem, syropem owocowym lub bakaliami. Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji po ok. 150 g. Produkt posiada certyfikat bezglutenowości. Celiko to polska firma zajmująca się produkcją certyfikowanych produktów bezglutenowych.
SKŁAD: Skrobia kukurydziana, skrobia zimniaczana, sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok jagodowy w proszku 0,6% (maltodekstryna, sok jagodowy), aromat.
SPOSÓB UŻYCIA: Z 0,5 l zimnego mleka odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty mleka dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci