• BAKALLAND ORZECHY NERKOWCA ŁUSKANE- 1KG

31.45 -5% 29.95
Do końca promocji pozostało:
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
31.45
szt. Dodaj do ulubionych
Wysyłka w ciągu natychmiast
Cena przesyłki 9
ODBIÓR OSOBISTY ZAWSZE GRATIS! 0
ORLEN PACZKA - wpłata na konto 9
Paczkomaty InPost 12zł 12
KURIER - wpłata na konto 15
Kurier pobranie 17
Dostępność Duża dostępność
Waga 1 kg
EAN 5900749025232

Zamówienie telefoniczne: 794262626

Pytanie związane z produktem?

Produkcja odbywa się z zachowaniem najwyższych standardów bezpieczeństwa żywności, w jednym z najnowocześniejszych zakładów w Europie należącym do Bakalland S.A. - Zakład został oznaczony certyfikatem BRC (British Retail Consortium) wskazującym najwyższą staranność oraz jakość przetwarzania żywności. Nerkowce pochodzą jedynie od sprawdzonych, stałych i pewnych dostawców, trwale spełniających najwyższe wymagania jakości oraz bezpieczeństwa. Orzechy są zawsze świeże i nasypywane w szczelne opakowania – dzięki temu mają odległą datę przydatności do spożycia i długo zachowują wspaniały smak oraz chrupkość.

 

Świeże i chrupiące orzechy nerkowca są źródłem wielu drogocennych składników takich jak: witaminy, minerały i antyoksydanty. W porównaniu do innych orzechów nerkowce są dobrym źródłem żelaza, które pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny oraz w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Są również źródłem magnezu, który pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego.

 

Nerkowce świetnie nadają się, jako zdrowa przekąska w ciągu dnia. Są niezwykle cenione przez wegan, ponieważ są podstawowym surowcem dla wegańskich serów, maseł i napojów roślinnych. Są również bardzo popularnym składnikiem w kuchni indyjskiej.

 

Składniki: Orzechy nerkowca łuskane.

Wartości odżywcze:

  • Wartość energetyczna 2388 kJ / 576 kcal
  • tłuszcz 44 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,8 g
  • węglowodany 21 g
  • w tym cukry 6,2 g
  • błonnik 6,9 g
  • białko 21 g
  • sól 0,02 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie