Bezglutenowe bajgle z makiem Naura to klasyczna forma pieczywa dostosowana do potrzeb osób na diecie bezglutenowej. Starannie opracowana receptura bazuje na mąkach naturalnie bezglutenowych, a dodatek maku nadaje wypiekom charakterystyczny smak i atrakcyjny wygląd. Chrupiąca skórka, miękki środek i aromatyczny mak sprawiają, że bajgle idealnie komponują się z wytrawnymi i słodkimi dodatkami. To praktyczne rozwiązanie dla osób szukających bezpiecznych i smacznych opcji pieczywa bezglutenowego do codziennego użytku – doskonale sprawdzają się jako baza kanapek lub samodzielna przekąska. Dzięki nowoczesnej recepturze i wyrazistemu smakowi, bajgle Naura wyróżniają się na rynku produktów bezglutenowych.
Składniki: Skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), woda, mak 10,3 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop ryżowy z koncentratem soku winogronowego, substancja utrzymująca wilgoć glicerol; błonnik roślinny z babki jajowatej, albumina w proszku (z JAJA), cukier, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza; sól, aromat.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.