Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Zrób zakupy do 14:00 - wyślemy tego samego dnia!*
*Dotyczy dostaw Inpost
Darmowe dostawa Pocztex od 59zł
- NATURALNE KATEGORIE
- GAZETKA PROMO
- HURT DLA FIRM I INSTYTUCJI
- NOWOŚCI
- TOPOWE PRODUKTY
- NATURALNIE DLA DOMU I ZWIERZĄT
- NA PREZENT
- WYPRZEDAŻE
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



CYKORIA Krem o smaku czekoladowym 100g
- ZAWSZE GRATIS! ODBIÓR OSOBISTY Po wcześniejszym ustaleniu 0
- Paczkomaty InPost 12zł 12
- POCZTEX 48 PUNKT - wpłata na konto, odbiór w punkcie 12
- KURIER - wpłata na konto 15
- KURIER POCZTEX 48 - wpłata na konto 15
- Kurier pobranie 17
Przygotowany krem stosujemy do przekładania oraz dekorowania ciasta. Krem można urozmaicić dodając bakalie, owoce, konfitury itp. Porcja kremu wystarcza do przełożenia biszkoptu o średnicy ok. 24 cm, co wystarcza do przygotowania ok. 12 porcji. W przypadku większego biszkoptu zalecamy użycie dwóch opakowań kremu, np. o różnych smakach.
Skład:
Preparat tłuszczowo-białkowy (utwardzony tłuszcz palmowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator E 472a, syrop glukozowy), cukier, kakao, skrobia ziemniaczana modyfikowana, żelatyna wieprzowa. Produkt może zawierać śladowe ilości: glutenu i białek jaja kurzego.
Sposób przygotowania:
- 1 sposób:
Do wysokiego naczynia wlać 220 ml schłodzonego mleka, wsypać zawartość opakowania i miksować ok. 3-4 minuty. - 2 sposób:
Do wysokiego naczynia wlać 250 ml (1 szklankę) schłodzonego mleka, wsypać zawartość opakowania i miksować ok. 3 minuty. Następnie dodać 80 g miękkiego masła lub margaryny i miksować jeszcze ok. 2 minuty.
-
Polecamy
-
Produkty podobne