• Migdały w czekoladzie 70 % kakao bez glutenu BIO 50 g Doti

7.05
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni robocze
Cena przesyłki 8
ODBIÓR OSOBISTY ZAWSZE GRATSI! 0
PACZKA W RUCHU wpłata na konto 8
POCZTEX 48 - wpłata na konto odbiór w punkcie 8zł 8
Paczkomaty InPost 12zł 12
KURIER FEDEX - wpłata na konto 12
KURIER POCZTEX 48 - wpłata na konto 12
KURIER FEDEX Pobranie 13
POCZTEX 48 pobranie w punkcie Poczta Polska 13
KURIER POCZTEX 48 POBRANIE 13
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.27 kg
EAN 5906153203341

Zamówienie telefoniczne: 794262626

Zostaw telefon
Czekolada 81% [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z soi)], migdały* 18% substancja glazurująca: guma arabska*, sacharoza*, miód*(*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS
Miłośnicy naturalnej i wartościowej żywności oraz osoby na diecie bezglutenowej mogą śmiało cieszyć się smakiem czekoladek i słodyczy stworzonych specjalnie dla nich. Chrupkość surowego migdała z organicznych upraw w Hiszpanii oraz aksamit ekologicznej, gorzkiej czekolady to klasyczne, satysfakcjonujące i pełne energii połączenie smaków i struktur. Migdały charakteryzują się wysoką zawartością witaminy B12, witaminy E, niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych, błonnika pokarmowego oraz potasu. NNKT mają właściwości przeciwzakrzepowe oraz redukujące poziom cholesterolu. Flawonoidy działają przeciwutleniająco. Ponadto wpływają na napięcie ścian naczyń krwionośnych, co reguluję ciśnienie tętnicze krwi. Witamina E wzmacnia i rozkurcza naczynia, redukuje ciśnienie krwi, zmniejsza jej krzepliwość i zapobiega tworzeniu się blaszki miażdżycowej.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie