• Daktyle w czekoladzie 70% kakao bez glutenu BIO 50 g Doti

7.10
szt. Dodaj do ulubionych
Wysyłka w ciągu 3 dni robocze
Cena przesyłki 8
ODBIÓR OSOBISTY ZAWSZE GRATSI! 0
PACZKA W RUCHU wpłata na konto 8
Paczkomaty InPost 12zł 12
KURIER FEDEX - wpłata na konto 12
KURIER FEDEX Pobranie 13
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.06 kg
EAN 5906153204195

Zamówienie telefoniczne: 794262626

Zakupy powyżej 65zł?
Miłośnicy naturalnej i wartościowej żywności oraz osoby na diecie bezglutenowej mogą śmiało cieszyć się smakiem czekoladek i słodyczy stworzonych specjalnie dla nich. Kawałki cudownie słodkiego suszonego daktyla z ekologicznych upraw w krajach Maghrebu (Afryki Północnej) zostały otulone wytrawną, gorzką czekoladą zawierającą 70% kakao, by w efekcie stworzyć harmonię smaków godną opowieści Szeherezady. Daktyle to przede wszystkim cukry proste, które dostarczą potężnego zastrzyku energii niedługo po spożyciu. Zawierają one ważne dla nas pierwiastki: potas, magnez, fosfor i żelazo oraz witaminy: A, B1, B2, PP i błonnik pokarmowy regulujący pracę przewodu pokarmowego.
Suszone daktyle 50%, czekolada gorzka 49% [miazga kakaowa, cukier trzcinowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (z soi)], substancja glazurująca: guma arabska, sacharoza, miód.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie