• Baton liofilizowany z polskich jabłek bezglutenowy 10 g. Frupp

2.69
szt. Dodaj do ulubionych
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 9
ODBIÓR OSOBISTY ZAWSZE GRATSI! 0
ORLEN PACZKA - wpłata na konto 9
Paczkomaty InPost 12zł 12
KURIER - wpłata na konto 15
Kurier pobranie 17
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.02 kg
EAN 5900038003019

Zamówienie telefoniczne: 794262626

Zakupy powyżej 65zł?
OPIS PRODUKTU 
FRUPP to pyszna i wartościowa przekąska, będąca bogatym źródłem błonnika oraz antyoksydantów. FRUPP to pierwszy dostępny na rynku baton ze świeżych owoców. Jest produkowany z wykorzystaniem liofilizacji –  techniki bardzo bezpiecznej dla wartości odżywczych zawartych w owocach i warzywach.  Baton jest bezglutenowy, bez dodatku konserwantów, tłuszczu i soli. Idealna przekąska na każda porę dnia! Produkty Frupp oznaczone są symbolem przekreślonego kłosa, który nadawany jest przez Europejski System Licencyjny. Program ten jest prowadzony przez Europejskie Zrzeszenie Stowarzyszeń Osób z Celiakią. Wyroby posiadające ten symbol, nie zawierają więcej niż 20 ppm glutenu (0,02 %) co potwierdzają badania w akredytowanym laboratorium.
SKŁAD PRODUKTU 
Jabłka (30%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.
SPOSÓB UŻYCIA 
Produkt gotowy do spożycia.
kJ1530
 
kcal361
 
Tłuszcz0,2
 
Kwasy0
 
Węglowodany85
 
Cukry73
 
Białko1,5
 
Sól0,2
 
Błonnik7,1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie